• We gaan beginnen.
 • De laatste 3 weken zijn wij voorzichtig begonnen met trainingen voor onze kinderen in de onderbouw, dit is de leeftijd 6 tot en met 12. Afgelopen zaterdag is het team dat dit mogelijk heeft gemaakt samengekomen om de bestaande opzet te evalueren. Vanuit de terugkoppelingen en reacties die we hebben ontvangen was het een geslaagde opstart van de trainingen voor deze leeftijdsgroepen.

  Met de nieuwe ontwikkelingen en de gegeven richtlijnen van de RIVM is het voor VV Smitshoek mogelijk om de trainingen verder uit te breiden met de overige leeftijdscategorieën. Dat wil zeggen, dat we naast de trainingen van de onderbouw ook tijd en ruimte hebben gerealiseerd voor de overige leeftijdscategorieën, junioren en de senioren. (jongens/meisjes/heren/dames)

  Na een onzekere periode met een zeer beperkte bewegingsvrijheid kunnen we onze kicksen weer aantrekken en de velden op. Als team, hebben we afgelopen zaterdag gekeken hoe we dit kunnen realiseren met de beperkte ruimte die we hebben. Zoals iedereen weet zijn nog 4 velden in onderhoud op het complex en moeten we de beschikbare ruimte zo goed mogelijk indelen/benutten. Wij kunnen zeggen, dit is gelukt met passen en meten kunnen alle teams de komende weken weer trainen.

  Volgens de richtlijnen van de RIVM hebben we kunnen lezen dat voor de leeftijdscategorieën MiniF tot en met de O18 geen 1,5 meter afstand regel geldt. Voor de leeftijdsgrens 19 jaar is dit wel van toepassing en wij vertrouwen erop dat iedereen zich hiervan bewust is en deze maatregel in toepast op het trainingsveld.

  Sporten is zeer belangrijk maar de gezondheid van ons allemaal staat voorop. Hou u dus aan de regels en blijf voorzichtig.

  Met sportieve groet,

  Team: Paul, Ton, Henk, Brian, Hans, Redjin, Walter

  Bekijk hier het Coronaplan 2.0