• We gaan voorzichtig beginnen.

• Als bestuur hebben we besloten op korte termijn trainingen te gaan organiseren voor onze jongste leden.. Om ons te beperken tot het organiseren van trainingen voor de jongste leden heeft alles te maken met de ruimte aan velden waar we thans over kunnen beschikken.

Zoals bekend zijn er op ons Sportpark veel werkzaamheden ivm de aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden en de renovatie van twee grasvelden. Indien we  de komende periode ook trainingen zouden organiseren voor de oudere jeugd hadden we  tevens voor de onvermijdelijke keuze gestaan wie wel en wie niet zou mogen komen trainen. We vinden dat een ongewenste situatie. Bijkomend is dat er voor de jongste voetballertjes de minste beperkingen zijn opgelegd. Het geeft ons ook de gelegenheid ervaring op te doen met de nieuwe situatie.

Duidelijk is dat we ons moeten houden aan de richtlijnen zoals beschreven door het RIVM de VSG en de KNVB. We hebben het noodzakelijke protocol opgesteld dat thans ter goedkeuring ligt bij de Gemeente. We hopen en verwachten dat we woensdag 13 mei kunnen starten met de trainingen. Vooralsnog beperken we de trainingen tot de gebruikelijke doordeweekse avonden.
    Zodra de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden is voltooid zullen we trainingen organiseren voor alle groepen waarvoor dat is toegestaan. Zoals de situatie nu is kunnen we begin juni starten met de oudere groepen. We willen een schema maken voor de trainingen dat loopt tot 18 juli. Wanneer we na de vakantieperiode weer beginnen met trainingen hangt af van de richtlijnen die er dan gelden.

We zullen de komende tijd ons uiterste best doen breed te communiceren met onze co√∂rdinatoren maar wij adviseren een ieder ook onze site met grote regelmaat te raadplegen.

Duidelijk is dat er veel van ons gevraagd wordt maar die uitdaging gaan we niet uit de weg. We vragen wel van een ieder de volle medewerking  om alles in goede banen te kunnen leiden. Sporten is zeer belangrijk maar de gezondheid van ons allemaal staat voorop. Hou u dus aan de regels en blijf voorzichtig.

Het bstuur