• We moeten helaas afscheid nemen van Harrie van Haaren

• Afgelopen maandag 7 november jl. werden we in kennis gesteld van het plotselinge overlijden van ons lid Harrie van Haaren. Harry, geboren op 27 mei 1947 was voor de jeugd van Smitshoek geen onbekende. Als hulptrainer stond hij vaak op de woensdagmiddag op het veld om aldaar de allerkleinste mini’s de eerste lessen van het voetballen te geven.

Op de rouwkaart staat: ‘een fantastische opa’ wat hij ook eigenlijk was voor onze kleinste voetballers. Zichtbaar genieten deed hij ook altijd in het begeleiden van de Pupil van de Week, die te gast was bij het 1e elftal in haar thuiswedstrijd.

Vanaf juni 2016 was Harrie ook actief binnen de Supportersclub in de functie van penningmeester en hielp hij vaak mee bij allerlei activiteiten. Harrie bedankt voor je positieve inzet en energie.

Het bestuur van de VV Smitshoek en die van de Supportersclub wensen de familie veel sterkte bij dit enorme verlies. De begrafenis zal plaatsvinden in kleine kring.

Rouwkaart