• Werken in de Kantine

• Het kantinewerk bij vv Smitshoek wordt onderverdeeld in twee diensten: bardienst en keukendienst. Om het verschil zo duidelijk mogelijk aan te geven, leggen we hieronder uit wat je kunt verwachten van beide diensten.

Bardienst

Wanneer je bent ingeroosterd achter de bar, neem je de bestelling van klanten op en reken je deze met hen af. Ook moet bijvoorbeeld de koeling regelmatig worden bijgevuld en is het ook aan jou om de tafels in de kantine schoon te houden. Vanzelfsprekend ben je vriendelijk naar al je klanten!

Huisregel – Het schenken van alcohol

Pas vanaf 12.00 uur wordt er alcohol geschonken en vanaf dat moment wordt er dus ook pas bier getapt. Het is geen probleem wanneer je geen ervaring hebt met het tappen van bier: wanneer je ouder dan 18 jaar bent, leren jouw collega’s dit graag aan je!

Werktijden – Doordeweeks en op zaterdag

Op maandag- en dinsdag is de kantine dus open van 18.00 – 21.00 en op donderdag van 18.00 – 23.00/23.30. Ben je ingeroosterd op een doordeweekse dag? Dan werk je die avond alleen en draag je de volledige verantwoordelijkheid. Geen paniek, we zorgen er uiteraard voor dat je van tevoren goed wordt ingewerkt!

Iedere zaterdag werken we met shifts. Dit om te zorgen dat niemand te lang op zijn/haar benen hoeft te staan: zo blijft het leuk voor iedereen!

Shift 1            07.45 – 12.00

Shift 2            11.45 – 15.00/16.00

Shift 3            15.00/16.00 – 19.00/20.00

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons te komen versterken! Onze medewerkers werken vanuit een halfjaarlijks rooster en je bepaalt zelf de frequentie van jouw diensten (minimaal 1x per maand). Ook is er de mogelijkheid om verplichte vrijwilligersuren te draaien. We hopen natuurlijk dat je het zó leuk vindt, dat we je ieder half jaar weer mogen inroosteren!

Keukendienst

Draai je een keukendienst? Dan werk je samen met een collega: de 1 staat de klant te woord en rekent de bestelling af. De ander staat bij de frituur en bakt de patat en de snacks.

Een goede samenwerking zorgt voor een vlotte afhandeling van de bestellingen.

Werktijden

Ook in de keuken werken we op zaterdag met shifts:

Shift 1            10.30 – 14.30

Shift 2            14.30 – 18.30

Goed om te weten

Wanneer je wordt ingeroosterd voor een bar- of keukendienst, draai je deze altijd onder begeleiding van een van onze barhoofden: deze persoon is te allen tijde verantwoordelijk voor wat er zich afspeelt in de kantine.

• Kantineagenda