• Wij zoeken toezichthouders.

• Onze vereniging zal de komende weken even een heel andere aanblik bieden dan ‘normaal’. Kantine dicht, kleedkamers beperkt te gebruiken en publiek niet welkom. Wie had dat begin dit jaar kunnen denken. Ondanks dat proberen we onze club zo goed mogelijk overeind te houden en in ieder geval te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan voetballen en trainen.

Veel ligt dus stil. Maar juist op het vlak van toezicht moeten extra inspanningen worden verricht. Daar hebben we dringend hulp bij nodig, dus hierbij het verzoek om je op te geven als toezichthouder. Het gaat om werk dat door iedereen van 18 jaar en ouder en met een goede gezondheid kan worden gedaan. Liefst in teamverband van 3 a 4 personen. Bij genoeg hulp is dat per trainings- of wedstrijddag goed te doen in shifts van gemiddeld 4 uur per persoon.

Uiteraard kunnen medewerkers die nu vanwege alle Covid gedoe niets kunnen doen bij de VV zich ook aanmelden. Het is eveneens mogelijk deze taken te doen ter compensatie van de vrijwilligersbijdrage. Leo Tol, onze coördinator van deze toezicht diensten kan je er alles over vertellen.

Wie wil helpen kan zich opgeven via planner@vvsmitshoek.nl

Of belletje aan Leo Tol, 06-43022355.

Eventueel kan ook contact worden gezocht met verenigingsmanager Ton Habermehl.