• Wilskracht en vernuft; paperback boek over historie vv Smitshoek.

• Wilskracht en vernuft wordt de titel van het paperback boek dat wordt uitgebracht ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de vereniging. In het boek zal aan de hand van 10 op zich zelf staande hoofdstukken de historie van de club worden belicht. Het boek wordt geschreven door 8 vrijwilligers, te weten Bart Bravenboer, Gert-Jan Bravenboer, Ronald Hogeweg, Ad Kooimans, Richard van der Linden, Martin Roos, Jos Vis en Margriet de Zoete. De presentatie van het boek staat gepland voor 17 juni. Het bestuur wil het boek gratis ter beschikking stellen van ge├»nteresseerde leden.  Afgelopen donderdag lichtte initiatiefnemer Gert-Jan Bravenboer de achtergrond van zijn idee toe op de lokale radio Exxact Barendrecht. Via onderstaande link kun je deze uitzending terug luisteren.

Uitzending Radio Exxact