• Wilskracht & Vernuft beschikbaar voor alle leden en sponsoren.

• De druk van Wilskracht & Vernuft verloopt volgens planning. In deze paperback wordt in 9 verhalen een beeld geschetst van de 60-jarige geschiedenis van vv Smitshoek. Wilskracht & Vernuft geeft een mooi beeld van het ontstaan en de groei van de club. Het vlot leesbare boek is herkenbaar voor elke voetballiefhebber. Het boek wordt op dinsdag 16 juni a.s. gelanceerd!

Door een financiƫle bijdrage van een aantal zeer trouwe sponsoren en de Supportersclub is het mogelijk het boek gratis aan te bieden aan alle leden, leden van de Businessclub en overige sponsoren. De projectgroep streeft ernaar uiterlijk 23 juni a.s. een exemplaar van Wilskracht & Vernuft te laten afleveren/bezorgen op het huisadres van alle leden, leden van de Businessclub en overige sponsoren.

Een woord van grote dank gaat uit naar de volgende sponsoren. Zonder deze sponsoren was het niet mogelijk geweest dit boek uit te brengen!