• Zet maar vast in uw agenda!
  • Ondanks het iets wat lauwe voetbalseizoen, proberen we toch allemaal er maar het beste van te maken. Nu Koning Winter langzaam plaats maakt voor de lente en de dagen weer wat langer worden, komen er ook weer feestdagen aan.

En met de Pasen in het vooruitzicht, dacht de Supportersclub er aan om een leuke voetbalactiviteit te organiseren.

De feestdagen rond de Pasen en de Pinksteren staan normaal in het teken van de vele jeugdtoernooien,  maar door bekende oorzaak zal dat dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid ook niet het geval zijn.

Daarom wil de Supportersclub voor de jeugd t/m 13 jaar het één en ander organiseren op zaterdag 27 Maart.

Hoe het er allemaal uit komt te zien en wat er allemaal geregeld gaat worden, is nog niet helemaal duidelijk en daar komen we later nog op terug.
    Het heeft in ieder geval van alles met voetbal te maken, dus denk niet dat we de kinderen de hele dag Paaseieren willen laten zoeken.
    Uiteraard worden de dan geldende Corona-maatregelen gerespecteerd.

Wel willen we de ouders en kinderen vast vragen deze dag in de agenda te zetten.

Ook willen we jullie nog even wijzen op het nieuwe e-mailadres van de Supportersclub.
    Dat is vanaf heden:

supportersclub@vvsmitshoek.nl

Dus wil je lid worden, heb je vragen, mail!

Om alle activiteiten te kunnen blijven organiseren, zijn we natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe leden. Dat kan al vanaf €25,- per jaar.
    Dus wordt lid!

Met vriendelijke groeten,