• Zomer 2021: ProCamp voetbalkampen komt naar Smitshoek!
 • Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar ook zeker de leukste en uitdagendste oefeningen uit de voetbalwereld. Dat is waar ProCamp voor staat. VV Smitshoek is blij dat ProCamp voor een voetbalweek te gast is.

 • Jubileumeditie
  ProCamp bestaat 15 jaar en dat gaan ze uitgebreid vieren. Het allerbeste van de afgelopen 15 jaar komt terug in de trainingen, animatie tussen de middag en de spectaculaire afsluiting. Daarnaast geven ze aankomend jaar extra veel prijzen weg. Een extra bijzondere editie dus.

  Samenwerking
  Dit jaar is ProCamp voor het eerst op ons complex. Marcel van den Eijnden is blij met de samenwerking: “In de rustige zomermaanden zijn er activiteiten op het complex en met de inkomsten kunnen we in onze jeugdafdeling blijven investeren. Een win-win situatie voor deelnemers, ouders en voor de vereniging.”

  Aanmelden
  Vanaf 15 januari is het mogelijk om in te schrijven voor de voetbalweek in de zomervakantie. Wees er snel bij, want de ervaring van de andere kampen leert dat het snel vult. Kijk voor meer informatie over de datum en de Corona-garantie op de website van ProCamp:

  https://www.procamp.nl/voetbaldagen-barendrecht.html